Berlin – Zvizdal (Chernobyl-so far so close)

Gisteravond werd in CC Palethe het nieuwe cultuurseizoen geopend. Schepen Niels Valkenborgh verwelkomde het publiek en dankte het personeel van het cultuurcentrum voor hun inzet en creativiteit om er, ondanks de moeilijke coronatijden, toch weer te staan met een uitgebreid cultuurprogramma.
Het gezelschap ‘Berlin‘ stond op het podium met de voorstelling ‘Zvizdal – Chernobyl – so far so close’, een combinatie van film en theater. Vijf jaar volgde Berlin het koppel Pétro en Nadia om hun leven in het verlaten dorp in kaart te brengen. Dit leverde een prachtig filmportret op.
Het publiek werd ontvangen op het podium en zat zo middenin het verhaal – een onwennige en nieuwe, aangename theaterervaring. Na afloop werden de gasten getrakteerd op een drankje en een hapje. Ook morgen, zaterdag, zal Berlin nog tweemaal vertoond worden, telkens voor een kleine groep. (tekst: Internetgazet – foto’s Sonja Sleurs)

Meer foto’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *